3.9.2014 13:04

Δημόσια στήριξη στην επιλογή του

Ξάφνιασε γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει να παρεμβαίνει σε αμιγώς πολιτικές πράξεις. Ο δημοτικός σύμβουλος Λεων. Πυργάρης με σχόλιο του στον διαδικτυακό «πολίτη» πλέκει το εγκώμιο Κάρμαντζη για την απόφαση του να θυσιάσει τη βουλευτική έδρα υπέρ της διατήρησης της δέσμευσης του για την αντιπεριφέρεια. Λέει τα ακόλουθα:
«Η συμπεριφορά Κάρμαντζη δείχνει ότι δεν είναι όλα μαύρα στο χώρο τής πολιτικής και της δημόσιας ζωής εν γένει. Υπάρχουν άνθρωποι με ήθος που δίνουν αξία και στο χώρο τον οποίο υπηρετούν. «Χρημάτων πάντων μέτρον άνθρωπος», δηλαδή ο άνθρωπος, το υποκείμενο δίνει αξία στα αντικείμενα. Αυτός με τη δράση του και τη συμπεριφορά του νοηματοδοτεί κάθε φορά τα πράγματα και όχι το αντίθετο. Δηλαδή, αν ο χώρος τής πολιτικής έχει σήμερα απαξιωθεί, αυτό οφείλεται σε συγκεκριμένες δράσεις και τακτικές συγκεκριμένων ανθρώπων οι οποίοι «λερώνουν» το χώρο. Καλό είναι λοιπόν να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα, να μην απορρίπτουμε συλλήβδην όσους καταγίνονται με τα κοινά αλλά να εκτιμούμε τον καθένα κατά τις πράξεις του και όχι μόνο κατά τα λόγια του. Η στάση αυτή του Κάρμαντζη είναι δηλωτική της εντιμότητας του χαρακτήρα του και της συνέπειας λόγων-έργων, κάτι που απουσιάζει πολύ ιδιαίτερα στην εποχή μας.
Ας μην προσπαθούν λοιπόν οι μικρόψυχοι, που πάντα ψάχνουν αφορμές για αρνητικές κρίσεις, να αμαυρώσουν αυτή τη γενναία και ηθική του στάση!»

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ