10.1.2017 13:32

Δικαίως επαίρεται

Η «Αριάδνη» δημιουργεί αυτό που συνηθίσαμε να αποκαλούμε … πρωτόγνωρες συνθήκες. Τόσο χιόνι είχαμε χρόνια να δούμε. Τα αντανακλαστικά της Περιφερειακής Ενότητας δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται.

Ο καθένας προφανώς θέλει το δρόμο κατεύθυνσης του καθαρό ανά πάσα στιγμή, πλην όμως ανθρωπίνως – και υπηρεσιακώς – αυτό δεν είναι εφικτό να συμβεί. Ωστόσο η ανταπόκριση των μηχανημάτων της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χίου έγινε με ταχύτατους ρυθμούς, παρά το γεγονός ότι γεωγραφικά η χιονόπτωση επηρέασε πολλά τμήματα του εθνικού επαρχιακού δικτύου.

Με ελάχιστες ώρες απώλειας στους δρόμους κυκλοφορούσαν κανονικά οχήματα και φαινόταν ολοκάθαρα ότι ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που ο μηχανισμός βρίσκονταν σε επαγρύπνηση.

Δικαίως ο Στ. Κάρμαντζης επαίρονταν στο fb. Η δουλειά που είχε γίνει απέδωσε. Φτάνει να δοκιμαστεί καταλλήλως και στη διάρκεια, καθώς η «Αριάδνη» επιμένει. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ