29.3.2016 16:37

Διάχυτος προβληματισμός

Ενέτεινε τις υποψίες πως κάτι τρέχει η απόφαση του βουλευτή Ανδρ. Μιχαηλίδη να μην βρεθεί στην υποδοχή του κ. Τόσκα κατά την επίσκεψη – αστραπή του τελευταίου στο νησί μας. Είχαν ήδη τροφοδοτηθεί από δηλώσεις του στην κρατική ραδιοτηλεόραση και απλά επιβεβαιώνουν τις ενδείξεις ανησυχίας για το κατά πόσο η τελική συμφωνία για το προσφυγικό είναι υλοποιήσιμη.

Διάχυτος προβληματισμός κυοφορείται και στα τοπικά κομματικά στελέχη, του βουλευτή συμπεριλαμβανομένου, αφενός για το κατά πόσον η συμφωνία διαθέτει αυτό που ονομάζουμε αριστερή ταυτότητα, αφετέρου για το αν στο τέλος της ημέρας αποδειχθεί πρακτικά υλοποιήσιμη. Σφίγγουν τα δόντια ασφαλώς και στηρίζουν την κυβερνητική προσπάθεια, εν γνώσει τους ότι η μεταβλητότητα των δεδομένων απαιτεί ομοψυχία και υπομονή.

Κυρίως προβληματίζονται για την απότομη μετατροπή των εγκαταστάσεων της ΒΙΑΛ από χώρο προσωρινής κράτησης σε μόνιμο καταυλισμό, εκτιμώντας – βάσιμα μάλλον – ότι ήταν αναγκαίο ένα μεταβατικό στάδιο για την όποια μετατροπή

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ