2.4.2014 16:10

Διαβούλευση για τον Τουρισμό

Σε επίπεδο επικοινωνίας τουλάχιστον η «Χιακή Συμπολιτεία» έχει πετύχει να πάρει κεφάλι με την κινητικότητα της προεκλογικά. Απόψε στις 18.30, στο καφενείο του Μανίκα (απέναντι από την προβλήτα πρόσδεσης του πλοίου) διοργανώνει την 3η ανοιχτή συζήτηση με φορείς και πολίτες, αυτή τη φορά με θέμα τις τουριστικές προοπτικές του νησιού.
« Την τελευταία δεκαετία, οι αφίξεις τουριστών κάθε χρόνο μειώνονται κατακόρυφα, φτάνοντας σε ορισμένες κατηγορίες το 66%. Ένας περιβαλλοντικά υπεύθυνος τουρισμός που στηρίζεται στην προσέλκυση τουριστών υψηλής ποιότητας, οι οποίοι συμμετέχουν σε ένα σύνθετο πλέγμα δραστηριοτήτων μπορεί να αναζωογονήσει την τοπική οικονομία. Θα κινήσει ταυτόχρονα τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, προσφέροντας ποιοτικά αγαθά στην τουριστική αγορά, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας και αυξάνοντας τους οικονομικούς πολλαπλασιαστές.
Για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται στρατηγικό σχέδιο το οποίο πηγαίνει πέρα από την πεπατημένη των φυλλαδίων των Τουριστικών εκθέσεων, σε μια στοχευόμενη προβολή προς τα τμήματα της αγοράς, σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και δόμηση του τουριστικού προϊόντος με βάση τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και την τουριστική ζήτηση»
, αναφέρει στην πρόσκληση της.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ