1.2.2017 10:38

Δεν σβήνουν οι ανθρώπινες σχέσεις

Οι πολιτικές φιλίες σπάνια αντέχουν στο χρόνο, διδάσκει η εμπειρία. Έρχεται, αργά ή γρήγορα η ημερομηνία λήξης τους. Εκείνο που μετρά τότε είναι ο βαθμός επηρεασμού των ανθρωπίνων σχέσεων.

Το επίπεδο της ανθρώπινης σχέσης του Αντ. Κοτσακά με τους επί χρόνια συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα την πιο ορκισμένη υπέρ εκείνου ομάδα της δοκιμάστηκε κατά την επίσκεψη Κουρουμπλή στη Χίο.

Σε δείπνο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο Αντ. Κοτσακάς, προς τον υπουργό επελέγη γνωστή ταβέρνα στη Χίο. Την ίδια βραδιά συνέπεσε να δειπνεί και η άλλοτε Κοτσακική πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ, σχεδόν σύσσωμη. Καμίτσης, Λεοντάρας, Γανιάρης, Κανάριου, Καββάδας, Στρόβιλας. Οι χαιρετισμοί που ανταλλάχθηκαν ήταν εγκάρδιοι και τα φιλιά της πιο εκδηλώτικης Στέλλας η πιο μεγάλη απόδειξη ότι οι πολιτικοί δρόμοι μπορεί πια να είναι χωριστοί, η αμοιβαία εκτίμηση όμως στοιχείο που πολύ δύσκολα θα σβήσει. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ