27.12.2012 11:33

Δεν κατάλαβε καλά…

Τώρα είναι τα ζόρια για τον Πολύδωρο. Πάνω που πίστεψε ότι ξέρει το μονοπάτι να ξεγλιστρήσει από τις Τροϊκανές περικοπές στις θέσεις των αιρετών συνεργατών του, ο Β. Μυριαγκός του έκανε την καρδιά περιβόλι. Η συνταγή «διατηρώ τον αριθμό των 8 αντιδημάρχων, με τους 3 από αυτούς να πληρώνονται το μισθό του δημοσίου υπαλλήλου», δεν βγαίνει.
Ο ψηφισμένος νόμος ορίζει ότι οι τρεις δημόσιοι υπάλληλοι που θα οριστούν αντιδήμαρχοι θα πρέπει να πάρουν από την υπηρεσία τους άδεια άνευ αποδοχών και να πορεύονται με το μισθό του αντιδημάρχου. Όταν το Μνημόνιο λέει τρεις θέσεις άμισθες το εννοεί, δεν αφήνει περιθώρια για τερτίπια.
Μ’ αυτό το δεδομένο όλα αλλάζουν. Με 5 αντιδημαρχίες δύσκολα θα κρατηθούν εν ζωή οι χωρικές και φυσικά στενεύουν απελπιστικά τα περιθώρια να … βολευτούν όλοι. Για αυτό και ο δήμαρχος δηλώνει προς όλους ότι οι αποφάσεις του θα ανακοινωθούν στις 10 Ιανουαρίου. Θέλει σκέψη το πράγμα…

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ