2.12.2014 17:21

Δεν ήρθε ουρανοκατέβατο

Στα μέρη μας και το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Ν. Μηταράκης, έχοντας μάλιστα ευρύ αριθμό επαφών, όπως συνηθίζει. Μην ξαναλέμε τα ίδια, ο υφυπουργός έχει λάβει απόφαση … εκλογικής μετακίνησης κι αν η Συγγρού δεν φέρει αντίρρηση, λογικά θα έχει θέση μέσα στο ψηφοδέλτιο της Χίου.

Οι περισσότεροι αποδίδουν τη στροφή Μηταράκη στη διαφαινόμενη δυσκολία επανεκλογής τόσων βουλευτών της Ν.Δ. στην Α’ Αθηνών. Ενδεχόμενα, μη μας διαφεύγει όμως κάτι ακόμα. Ο Ν. Μηταράκης, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, τη Χίο είδε ως ενδεδειγμένη πόρτα. Χιώτης αυτοπροσδιορίζονταν από τότε, εξ’ ου και το πήγαινε – έλα πριν καν πληροφορηθεί και … ο ίδιος ότι θα μετάσχει στις εκλογές. Τότε όμως υπήρχε ένα μεγάλο εμπόδιο. Βουλευτής Χίου ήταν ο Κ. Μουσουρούλης και ο υφυπουργός δεν έκρινε σκόπιμο ότι θα έπρεπε να συγκρουστεί μαζί του, πιστεύοντας ότι από θέση εξουσίας ο Κωστής θα μπορούσε να προσφέρει στο νομό.

Τώρα Μουσουρούλης δεν υπάρχει, επομένως το ενδιαφέρον Μηταράκη επανατοποθετείται στην αρχική του … έδρα. Μεταξύ των άλλων γιατί ως προσωπικότητα ο υφυπουργός έχει στο αίμα του την επαφή με τον κόσμο κι αυτή από τα τηλεοπτικά σαλόνια της Α’ Αθηνών δείχνει πεντακάθαρα ότι του λείπει. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ