21.3.2015 11:57

Δεν γίνεται, θα μπερδεύτηκε

Αναμφίβολα θετική η ανάληψη καθηκόντων τομεάρχη Ναυτιλίας και Αιγαίου από το Ν. Μηταράκη. Ένας δικός μας άνθρωπος σε ένα κομματικό πόστο ελέγχου για δυο θέματα που έντονα μας αφορούν.

Διάβασα όμως τις δηλώσεις του βουλευτή και ομολογώ μπερδεύτηκα. Μπερδεύτηκα εγώ, επειδή μάλλον μπερδεύτηκε κι εκείνος. Σκιώδης υπουργός έγινε ο Νότης κι όχι υπουργός, πρέπει κάποιος να του επισημάνει. Επομένως φράσεις του τύπου «ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον σταθερότητας», «σημαντικός στόχος η δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας για Έλληνες στα πλοία» ή «ιδιαίτερη έμφαση θα δώσουμε και στην ανάγκη στήριξης των στελεχών του Λιμενικού Σώματος», μάλλον θα πρέπει να τις φυλάξει για τη στιγμή που ο ίδιος θα ορκιστεί στη θέση του Θοδ. Δρίτσα. Προς το παρόν για να τον ελέγχει τον έβαλε εκεί ο Σαμαράς… Ή εγώ κάνω λάθος;

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ