28.7.2017 12:08

Δεν είναι πρέπον...

Συνέβαλε καθοριστικά η Περιφερειακή Ενότητα Χίου στη διοργάνωση των εκδηλώσεων της Εταιρείας Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων, τα «Διονύσεια». Είχε κάθε λόγο εκπρόσωπος της να χαιρετίσει την εναρκτήρια ημέρα των εκδηλώσεων.

Το χαιρετισμό του Στ. Κάρμαντζη μετέφερε ο Γιώργος Αντωνίου. Εδώ έγκειται το πρόβλημα. Ο Γιώργος έχει ριζώσει υπηρεσιακά στην Περιφέρεια, ως αποσπασμένος συνεργάτης αρχικά του Κ. Γανιάρη, εν συνεχεία του Στ. Κάρμαντζη.  Η παραμονή του στην ίδια θέση, αν μη τι άλλο, υποδηλώνει ότι μια χαρά επιτελεί τα καθήκοντα που του ανατίθενται. Δεν παύει, ωστόσο, να είναι ένας υπηρεσιακός παράγοντας.

Πολιτικό προσωπικό υπάρχει εν αφθονία στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου. Δεν θα μπορούσε ο αντιπεριφερειάρχης να αναθέσει σε έναν αιρετό την εκπροσώπηση και τη μεταφορά του μηνύματος του, ώστε όλοι οι σύμβουλοι να αισθάνονται ότι είναι πιο ενεργά στο παιχνίδι διοίκησης; 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ