28.11.2012 18:51

Δείτε το σποτ του Α. Σαμαρά: "Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει"

Ένα διαφημιστικό σποτ, ενός λεπτού έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο Έλληνας πρωθυπουργός τη στιγμή που στο υπουργικό συμβούλιο είπε "μην θριαμβολογείτε".

Με μουσικό "χαλί" το τραγούδι "Search for Freedom", ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται στο γραφείο του να εργάζεται ενώ σε μαύρο φόντο απευθύνεται προς τον λαό και λέει, πως "η Ελλάδα έχει βρεθεί πολλές φορές σε δυσκολίες. Κι όμως κάθε φορά έβρισκε τον τρόπο να προχωρήσει".

 

"Κάθε γενιά έβρισκε τη δύναμη να αφήσει κάτι μεγαλύτερο στην επόμενη. Σήμερα βρισκόμαστε ξανά μπροστά σε μια τέτοια στιγμή. Που πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Που πρέπει να ξαναμπούμε σε ένα δρόμο ανάπτυξης, με σταθερότητα, ασφάλεια, με συνεννόηση. Διότι τώρα που η Ευρώπη αλλάζει τώρα είναι η στιγμή", τονίζει.

 

"Η' θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας ή θα αφήσουμε την Ιστορία να μας γυρίσει την πλάτη", λέει ενώ παρουσιάζονται φωτογραφίες από το παρελθόν της Ελλάδας όπως πόλεμοι, η ένταξη της Ελλάδα στην ΕΟΚ με τον Κ. Καραμανλή στο Ζάππειο, ο θρίαμβος του Σπύρου Λούη στους Ολυμπιακούς της Αθήνας, το Μουσείο της Ακρόπολης κτλ.

 

"Εμείς όμως οι Έλληνες ξέρουμε καλά πως μόνο όταν είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα", καταλήγει ενώ εμφανίζεται το κεντρικό μήνυμα το σποτ "η Ελλάδα τώρα ξεκινάει".

Μεταξύ άλλων, εμφανίζονται και εικόνες από την θητεία του πρωθυπουργού με πλάνα από την ορκωμοσία του, από τη παρουσία του στο Eurogroup, να περπατά με τη Μέρκελ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου κατά την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα κτλ.

ΠΗΓΗ: http://www.pelop.gr

Αντώνης Σαμαράς: Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει από allthewebnews

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ