11.9.2017 14:20

Δειλά βήματα επαρκούς εκπροσώπησης

Διαφωνώ κάθετα με την ανάγνωση της Τοπικής Επιτροπής Χίου του ΚΚΕ για τις πρόσφατες επισκέψεις πρεσβευτών στο νησί μας. Ζούμε σε κοινωνία ανοιχτή και επαφές τέτοιου είδους βοηθούν να ακούγονται τουλάχιστον οι απόψεις μας.

Αν δεχτούμε το πρόσφατο δελτίο Τύπου του Δήμου για όσα διημείφθησαν στην επίσκεψη του Γερμανού πρεσβευτή, ο δήμαρχος, έπειτα από καιρό, τοποθέτησε στο τραπέζι της συζήτησης δυο θέματα ξεχασμένα από τη δημοτική του αρχή. Επέμεινε για το άδικο εξομοίωσης του νησιωτικού ΦΠΑ (λίγα εικοσιτετράωρα αφότου ο «π» είχε εξάρει τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο Κυρίτσης στην Κω) και ζήτησε  από την Ε.Ε. να αναλάβει συνολικά τις ευθύνες της για την ανάπτυξη ενός πλήρους συστήματος αντιμετώπισης της μεταναστευτικής εισροής (λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις προς αυτή την κατεύθυνση επισημάνσεις του Συνηγόρου του Πολίτη, που και πάλι ανέδειξε ο «π»).

Γίνονται, επομένως, δειλά βήματα επαρκούς εκπροσώπησης των αιτημάτων του νησιού από το Μαν. Βουρνού. Φτάνει να μη διαπιστωθεί σύντομα ότι στη συνάντηση με τον κ. Plötner τέθηκαν κι άλλη θέματα, τα οποία δεν βρήκαν ... χώρο έκφρασης στο δελτίο Τύπου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ