23.4.2014 18:20

Βόμβες ποιότητας από τη «Χιακή Συμπολιτεία»

Στην αποψινή Γενική της Συνέλευση η «Χιακή Συμπολιτεία» θα διαμορφώσει και θα εγκρίνει τις προγραμματικές θέσεις της, έπειτα από έναν πρωτόγνωρο για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα του νησιού ανοιχτό διάλογο. Παράλληλα θα … φανερωθεί και ο κορμός του ψηφοδελτίου της, ο οποίος θα αποκρυσταλλωθεί την Παρασκευή με την κατάθεση του.
Τις τελευταίες εβδομάδες πολλά αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας ενέδωσαν στις προτάσεις που δέχτηκαν από την Ερμ. Φρεζούλη για τη συμμετοχή τους. Περισσότερο τους άγγιξε η επιμονή της στον ανεξάντλητο διάλογο, στις συλλογικές διεργασίες και η νεοτερικότητα που επέδειξε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Το αρχικό πρόβλημα στελέχωσης του ψηφοδελτίου στις Δημοτικές Ενότητες της υπαίθρου όχι απλώς ξεπεράστηκε αλλά τουναντίον εμφανίζεται ενισχυμένο με προσωπικότητες κύρους, καταξιωμένες στις τοπικές κοινωνίες από τις μέχρι σήμερα παρεμβάσεις τους. Στη «Χιακή Συμπολιτεία» εντάσσονται:
• η αρχαιολόγος Δέσποινα Τσαρδάκα, γλυκαίνοντας με το μόνιμο χαμόγελο της το συνδυασμό και κουβαλώντας σ’ αυτόν την ευαισθησία της και την επιστημονική της γνώση.
• ο στυλοβάτης της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου και θεωρητικός του κόσμου του βιβλίου Γιάννης Βούλγαρης.
• η Καλλιόπη Λιαδή, γνωστή για τις πολιτιστικές ανησυχίες της, στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Καρδαμύλων.
• ο προϊστάμενος του Κέντρου Υγείας Πυργίου, γιατρός Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μαστιχοχωρίων.
• το στέλεχος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, Μιχάλης Βαρλάς, επίσης υποψήφιος στα Μαστιχοχώρια, τιμώντας την καταγωγή από την Καλαμωτή.
• ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Βολισσού, Σωτήρης Παραδείσης, υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Βολισσού.
Με σήμα ποιότητας
Ο ηγετικός πυρήνας της «Χιακής Συμπολιτείας» εκτιμά ότι η συνολική ανακοίνωση του ψηφοδελτίου θα εδραιώσει την αίσθηση ότι θα κληθεί να δώσει τη μάχη του β’ γύρου, παλεύοντας για τη μεγάλη ανατροπή. «Θα φανεί ότι πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας. Να προσφέρουμε στην κοινωνία της Χίου την επιλογή ενός πολύ ποιοτικού ψηφοδελτίου», δηλώνει ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα η Ερμ. Φρεζούλη.

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ