9.6.2015 16:21

Βίοι παράλληλοι και … αντίθετοι

Το είχα εγκαίρως προβλέψει: όσο πιο άφωνη είναι η αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο θα ζωηρεύουν τα σημαντικά φαινόμενα ανομοιογένειας στους κόλπους της δημοτικής αρχής. Ένα απ’ τα σημαντικά λάθη του δημάρχου Χίου είναι ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν πάσχισε να ζυμώσει καλύτερα τη συγκυριακή σύνθεση του συνδυασμού του. Ο όγκος των δημοτικών προβλημάτων και η δική του καταφανής απειρία στη διαχείριση ομάδων δεν έχει επιτρέψει μέχρι σήμερα στο Μαν. Βουρνού να διαθέσει αναγκαίο τμήμα από τον πολύτιμο χρόνο του για να αποκτήσει χαρακτηριστικά ομάδας η «Πρωτοβουλία». Οι πρώτες απόπειρες προσυνεδριάσεων των εκλεγμένων του συνδυασμού καταγράφονται άνευρες και για τούτο με πολλές διαρροές εκ μέρους των ίδιων των συμβούλων.

Ως εκ τούτου παρουσιάζεται το φαινόμενο όπου καιροφυλακτεί κίνδυνος αντιπολίτευσης οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας να συσπειρώνονται γύρω από την πρόταση της δημοτικής αρχής. Όταν όμως το θέμα είναι από μόνο του πλαδαρό, να προκαλούνται διαφοροποιήσεις από την πρόταση, φαινόμενο που επαναλήφθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρωταγωνιστές του εκεί οι Λεων. Πυργάρης και Παν. Παππής, δυο πρόσωπα με ομοιότητες αλλά και διαφορές. Ας επιχειρήσουμε να δούμε τι … καπνό φουμάρει ο καθένας τους.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ