21.3.2016 17:06

Αξιοποιείται στα νερά που γνωρίζει καλά

Στον τομέα Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να συμμετάσχει ο Ναύαρχος Σταύρος Μιχαηλίδης με ειδικότερες αρμοδιότητες στη Ναυτιλιακή Πολιτική. Είναι γνωστό ότι ο Σταύρος για πολλά χρόνια ήταν υπεύθυνος σε αυτόν τον κλάδο όταν υπηρετούσε στο Υπουργείο Ναυτιλίας, Διευθυντής Εργασίας, Κλαδάρχης Ναυτιλιακής Πολιτικής κ.λπ. κατά διαστήματα μάλιστα έπαιρνε μέρος και στον «πρωινό καφέ» του Μαξίμου, όπου σχεδιάζονταν η επικοινωνιακή στρατηγική της τότε «γαλάζιας» κυβέρνησης.

Υπεύθυνη της Ομάδας Διαρκούς Επιτροπής με ευθύνη στους τομείς Παραγωγής και Εμπορίου είναι τώρα η Όλγα Κεφαλογιάννη και υπεύθυνος Τομέα Ναυτιλίας ο Σίμος Κεδίκογλου, τα πολιτικά πρόσωπα με τα οποία ο Ναύαρχος θα έχει εφεξής πιο στενή συνεργασία. Η πρόσκληση συμμετοχής του Σταύρου στην ενεργή ομάδα προετοιμασίας του προγράμματος της Ν.Δ. είναι κάτι που τον γέμισε με ικανοποίηση και συνάμα τη βεβαιότητα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ