7.12.2018 22:11

Ασκήσεις θάρρους από μια αμφισβητούμενη δημοσκόπηση

Στα τάρταρα είχε πέσει η ψυχολογία των εναπομεινάντων στελεχών της «Πρωτοβουλίας» όσο η απόσταση από την ημερομηνία των εκλογών ροκανίζεται. Οι αρνήσεις δεκάδων στελεχών που είχαν βρεθεί στο προηγούμενο ψηφοδέλτιο να είναι εκ νέου υποψήφιοι, ειδικά όσοι δεν μετάλαβαν εξουσίας και δεν ένοιωσαν ποτέ μέλη μια παράταξης, πέφτουν βροχή και η διαίσθηση της κοινωνίας για το αποτέλεσμα είχαν δημιουργήσει βαριά ατμόσφαιρα και έδιναν χώρο σε πλήθος σεναρίων.

Σωσίβιο άρπαξε ο δήμαρχος από μια αμφιβόλου ακρίβειας δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία εμφανίζει σφυγμό στη δημοτική αρχή. Μέσα σε λίγες ώρες ο Μαν. Βουρνούς την μετέτρεψε σε σημαία της προσπάθειας του να παρέχει ενέσεις θάρρους στους συνεργάτες του και να πετύχει μια στοιχειώδη συσπείρωση.

Ένα από τα στελέχη του, πάντως, που ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι τα στοιχεία της δημοσκόπησης ανταποκρίνονται στη διαίσθηση της κοινωνίας, έσπευσε να παραδεχθεί ότι κι εκείνος διακρίνει τεράστια απόσταση. Γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η ανάκαμψη ηθικού μάλλον δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια…

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ