20.4.2015 15:01

Αρκετά συγκρατημένος

Ομολογώ πως δεν πίστευα τη νηφάλια στάση Λαμπρινούδη στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για το Νομικό Πρόσωπο. Ανέμενα ότι ο Πολύδωρος θα ξεσπάθωνε κατά του … αγαπημένου του Παντ. Καμπούρη, εκείνος όμως διέψευσε κι εμένα και πολλούς με την ίδια εντύπωση.

Στην αρχική του τοποθέτηση περιορίστηκε απλά να χαρακτηρίσει «άτοπη» την τοποθέτηση του προέδρου του Νομικού Προσώπου και να μεταβιβάσει την ευθύνη για την κάλυψη των αποφάσεων στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία, κατά την κρίση του, «ζουν έξω από την πραγματικότητα, σε έναν άλλο κόσμο».

Η πραότητα Λαμπρινούδη δεν βρήκε απήχηση. Οι απαντήσεις του Παντ. Καμπούρη ήταν με μόνιμο υφάκι κατά του πρώην δημάρχου, δεν άφηναν ούτε τον ελάχιστο υπαινιγμό αναπάντητο. Έτσι προς το τέλος της συνεδρίασης «έπεσαν» και ολίγα … γαλλικά μεταξύ τους, μα ήταν τόσο ανώδυνα, που δεν δικαιολόγησαν τη φήμη ενός ζευγαριού σε … πλήρη διάσταση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ