23.6.2017 12:54

Αρχίζει ... το ματς στο Επιμελητήριο

Τα μηνύματα καταφθάνουν απ’ την Αθήνα. Οι επιμελητηριακές κάλπες θα στηθούν κοντά στο Νοέμβριο. Οι ειδήσεις μεταδίδονται και ήδη έχει αρχίσει να παρατηρείται έντονη κινητικότητα από όσους βλέπουν το Επιμελητήριο ως χώρο προσφοράς, γιατί, κατά τα λοιπά, οι θέσεις εκεί ήταν και παραμένουν άμισθες.

Ο νυν πρόεδρος Γιώργος Γεωργούλης επιθυμεί μια θητεία ακόμη. Με ισχυρό χαρτί τη στήριξη των επαγγελματοβιοτεχνών, εκεί όπου υδραυλικοί και ηλεκτρολόγοι εκλέγουν σημαντικό αριθμό συμβούλων, πιστεύει ότι έχει δώσει δείγματα γραφής για να διεκδικήσει τη συνέχεια. Σταθερό σύμμαχο και δεξί χέρι έχει το Ν. Φύκαρη.

Αντίθετα αβέβαιη θεωρείται η συμμετοχή των Μ. Κριμιζή και Β. Παππά και πάντως πολύ δύσκολα θα συμπλεύσουν με το ψηφοδέλτιο του προέδρου, με το οποίο είχαν εκλεγεί. Πιθανά να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη νέα διοίκηση ως ανεξάρτητοι.

Καιρό τώρα ακούγεται ότι το Επιμελητήριο ορέγεται ο Λεων. Αθηνάδης. Επί χρόνια στη ... συντήρηση, ο Λεωνίδας περιμένει την κατάλληλη στιγμή επιστροφής στα κοινά, πιστεύοντας ότι έχει την εμπειρία να βοηθήσει την επιχειρηματικότητα του τόπου.

Τελευταία εκδήλωση ενδιαφέροντος υπάρχει και από το Γιάννη Μισετζή. Διαρκώς πλευρίζει πρόσωπα της αγοράς επιχειρώντας να πείσει ότι το Επιμελητήριο μπορεί να αποτελέσει σοβαρό εφαλτήριο εναλλακτικής πρότασης για τον τόπο.

Ακούγεται, τέλος, ότι η Ν.Δ. είναι έτοιμη να κάνει κρούση σε νεαρό επιχειρηματία του νησιού να ηγηθεί ψηφοδελτίου, ενώ σε δύσκολη θέση θα βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον προετοιμασμένος να διεκδικήσει την παρουσία του με 1 – 2 θέσεις στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ