Παραπολιτικά

27/2/13 15:28

τελ. ενημ.: 27/2/13 15:28

Αποστάσεις

Πήγε, ψήφισε, αλλά επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στο νησί μας, απέφυγε επιμελώς να γίνει. Ο δήμαρχος, που υπό άλλες συνθήκες θα κινούσε γη και ουρανό να ελέγχει το … στόλο που θα αποβιβαστεί από τη Χίο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, αν κίνησε κάποια νήματα, θα το έκανε με τους πιο λεπτούς χειρισμούς της ζωής του και σίγουρα πέτυχε να περάσει απαρατήρητο.

Εμμέσως πλην σαφώς ο Πολύδωρος κράτησε αποστάσεις από την εκλογική διαδικασία, έχει πάψει να αδημονεί για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ κι αυτό κάτι δείχνει για τις μελλοντικές του προθέσεις.

Το αυτό συνέβη και με την Ελπίδα. Η πρώην βουλευτής πήγε, ψήφισε αλλά επίσης δεν έσκισε τα ιμάτια της για να φανεί η παρεμβατικότητα της, πασιφανής ενέργεια ότι επιθυμεί να μείνει εκτός πλάνου. Γενικότερα τα «βαριά ονόματα» του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ είχαν συμβολική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και από τα τελευταία εθνικά ψηφοδέλτια ο μόνος που κινητοποίησε κόσμο ήταν ο Κ. Τριαντάφυλλος, που όσο ζει ελπίζει για το κόμμα του.

Σχόλια άρθρου: 0