31.10.2016 16:44

Απώλεια ελέγχου

Εντατικές παραμένουν οι προσπάθειες του επιτελείου του δημάρχου Χίου να τονώνει, σε κάθε ευκαιρία, την εικόνα του. Για να πετύχουν οι προσπάθειες αναγκαία συνθήκη βέβαια είναι να … μπετοναριστεί η δυνατότητα του να καθοδηγεί τον ίδιο το συνδυασμό του.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθαρά φάνηκε ότι, τουλάχιστον στο μεταναστευτικό, ο δήμαρχος στερείται της πλήρους καλύψεως των πράξεων ή των επιθυμιών του από τους συμβούλους του.

Ακόμα και για τα απλούστερα «αδειάζεται» στο πιτς φυτίλι και φυσικά είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί … το καραβάνι. Για παράδειγμα, μόλις τέθηκε θέμα να συζητηθεί αναλυτικά το προσφυγικό, ο Μαν. Βουρνούς πρότεινε ειδική θεματική συνεδρίαση το (περασμένο) Σάββατο. Εδώ και τώρα άρχισαν να προτείνουν και να ψηφίζουν οι δικοί του σύμβουλοι, κι ο Μανώλης άρχισε να δίείχνει και πάλι ανίσχυρος πρώτα απ’ όλα να ηγηθεί μιας κοινής γραμμής στον ίδιο του το συνδυασμό.

Των συμβούλων στο τέλος πέρασε κι αν ο δήμαρχος εγκαίρως δεν αντιληφθεί ότι τέτοιου είδους περιστατικά αποδυναμώνουν αισθητά την εικόνα του, τζάμπα κόπος οι επικοινωνιακές προσπάθειες ανόρθωσης της. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ