29.3.2016 16:41

Απελθέτω απ’ εμού

Την παροιμία όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες δείχνει να ενστερνίζεται εσχάτως ο Ν. Μηταράκης. Ο βουλευτής είδε το όνομα του να εμπλέκεται, χωρίς κανένα απολύτως λόγο, στην εκλογική διαδικασία της Ε.Μ.Χ., άκουσε πως … χώνεται μέχρι και στις επικείμενε εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων και, φυσικά, πως σκαλίζει, με τον τρόπο του και τις εκλογές στη ΝΟΔΕ Χίου.

Για τα δυο πρώτα ούτε λόγος του πέφτει, ούτε καμία πρεμούρα ανάμειξης έχει. Για τη ΝΟΔΕ, παρότι είναι πάγια τακτική των βουλευτών να επιθυμούν να έχουν άριστους κώδικες επικοινωνίας με όλον τον κομματικό μηχανισμό, ο Νότης πήρε την απόφαση να παρακολουθήσει ως θεατής την εκλογική αναμέτρηση. Στην πραγματικότητα ποτέ κανείς δεν βγήκε ωφελημένος από μια ανάμειξη, μόνο εχθρούς δημιουργείς παρά χτίζεις πολιτικές φιλίες.

Για αυτό και τηρεί συγκεκριμένη τακτική. Βλέπει κι ακούει φυσικά όποιον από τους συμμετέχοντες στη διαδικασία των εκλογών του το ζητήσει, ξεκαθαρίζει όμως κιόλας ότι δεν επιθυμεί την παρέμβαση. Κερδισμένος θα βγει… 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ