26.3.2019 10:27

Απ’ την ομάδα Γιακαλή με τη «φανέλα» Καλογήρου

Η μετακόμιση του συνδυασμού Κάρμαντζη από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου στο Δήμο άδειασε απότομα τη δεξαμενή του συνδυασμού Καλογήρου. Η προσπάθεια της περιφερειάρχη, συνεπικουρούμενη από τη στήριξη της ΝΔ, αποδίδει άμεσα καρπούς και σταδιακά εμφανίζει ένα ψηφοδέλτιο που στερείται μεν ενεργούς αυτοδιοικητικής εμπειρίας, ωστόσο … ανεβάζει τις στροφές των προσδοκιών για ένα καλό αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Παντ. Λεγάτου πήρε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, σε κάθε περίπτωση πάντως εκείνη η υποψηφιότητα που … μεταγγίζει δυνάμεις είναι εκείνη του χειρουργού Γιώργου Νομικού.

Ο νοσοκομειακός γιατρός δεν είναι … πρωτόμπαρκος στην εκλογική διαδικασία. Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, υποψήφιος με τον αντίπαλο συνδυασμό του Νάσου Γιακαλή, ήταν ο δεύτερος … ψηφοκουβαλητής, πίσω από το Μαν. Κράκαρη κι ως εκ τούτου ο πρώτος επιλαχών περιφερειακός σύμβουλος.

Η «μεταγραφή» Νομικού, επομένως, είναι εκείνη, ως τώρα, που ενισχύει καθοριστικά το ψηφοδέλτιο Καλογήρου, αν δεχτούμε ότι ο γιατρός έχει την ικανότητα να διατηρεί προσωπικούς υποστηρικτές που θα τον ακολουθήσουν στη νέα του πορεία με κλειστά μάτια, χωρίς να τον ρωτήσουν το αυτονόητο: πώς γίνεται σε μια εκλογή η Καλογήρου να … του μυρίζει και στην επερχόμενη να τον εμπνέει.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ