14.6.2018 13:46

Αντίποινα στην καταγγέλλουσα δημότισσα!

Διαστάσεις βεντέτας προσλαμβάνει η διαμάχη του προϊσταμένου στην Υπηρεσία Καθαριότητας με τη δημότισσα Σοφία Πιππίδη. Η υποψήφια με το συνδυασμό του Μαν. Βουρνού τόλμησε δημόσια να καταγγείλει ότι η επιχείρηση της στον Κάμπο φορτώθηκε ένα κάρο πρόστιμα, γιατί η Υπηρεσία Καθαριότητας θεώρησε ότι παραβιάζει τους κανονισμούς της, δίχως πάντως να διαθέτει αποδείξεις.

Κι αντί η καταγγελία να διερευνηθεί και η δημοτική αρχή να δώσει τις αρμόζουσες εξηγήσεις, ήρθε νέα καταγγελία από τη δημότισσα, επικαλούμενη μάλιστα τους γείτονες της, ότι λίγες μέρες αργότερα ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας πέρασε έξω από το «Μαυροκορδάτικο» φωνάζοντας: « ο Αλέκος Γαϊτάνος περνάει έξω από το Μαυροκορδατικο, κυρία Πιπίδη προσέξτε!»

Μέχρι στιγμής και για τη δεύτερη καταγγελία ο προϊστάμενος δείχνει να έχει την πλήρη κάλυψη της πολιτικής ηγεσίας. Με τους δημότες να αναρωτιούνται αν κατ’ ελάχιστον ο Δήμος δεν όφειλε να διερευνήσει το βάσιμο των δημοσίων καταγγελιών.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ