22.1.2014 16:19

Αναζωπύρωση

Δεν ξέρω αν έχω χάσει άλλο επεισόδιο, πάντως τη σύμπτωση καλεσμένοι σε τηλεοπτικό πλατώ πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού, όπως αυτό της Δημοσίας Τηλεόρασης, να είναι και οι δυο Χιώτες εκπρόσωποι μας στο Κοινοβούλιο πρώτη φορά τη βλέπω.
Είμαι δε βέβαιος ότι με τη φημολογία για την πιθανή υποψηφιότητα Τριαντάφυλλου στο Δήμο να βρίσκεται στα χείλη πολλών, συνειρμικά πολλοί θα σκέφτηκαν πως οι δυο Κωστήδες, δεν γίνεται, παρά θα συζήτησαν το θέμα.
Δεν είμαι και τόσο βέβαιος, υπό την έννοια ότι ο Μουσουρούλης δεν δείχνει ιδιαίτερη διάθεση εμπλοκής. Κάηκε την πρώτη φορά στο χυλό και τώρα φυσάει το γιαούρτι. Να το πάρουμε κι απ’ την άλλη, αν οι δυο βουλευτές ήθελαν να τα πουν, μήπως τα παρασκήνια της Δημόσιας Τηλεόρασης ήταν ο μόνος πρόσφορος χώρος; Με τόσες ώρες στη Βουλή κι από τους δυο, λέτε πως δεν θα έβρισκαν εκεί το χρόνο;

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ