19.9.2012 9:09

Ανασύσταση

Το έργο μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Στο ΠΑΣΟΚ επιχειρούν ανασύσταση, κορύφωση της οποίας επιδιώκουν να αποτελέσει το συνέδριο που προγραμματίζεται για το Νοέμβριο, με τις προσδοκίες να μην πετούν στα σύννεφα. Για να εκλεγούν οι σύνεδροι υποτυπωδώς τα όργανα σε περιφερειακό επίπεδο και επίπεδο νομών και δήμων θα πρέπει να λειτουργήσουν και πού όρεξη για κάτι τέτοιο στις μέρες μας.
Στην ουσία εφαρμόζεται η συνταγή της αυτοοργάνωσης, από όσους δεν έσβησε μέσα τους η πίστη ότι αυτό που ξεκίνησε πριν χρόνια το ΠΑΣΟΚ μπορεί κάπου να ξεστράτησε, μα ενδεχόμενα μπορεί να βρει το δρόμο του στην πορεία.
Στη Χίο αχνοφαίνεται μια μικρή δυναμική ανασύστασης, η οποία αποτυπώθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψη Νικιτιάδη, όπου το παρόν στην κομματική συνάντηση έδωσαν καμιά 50αριά στελέχη. Αριθμός που έκανε το γραμματέα, Ηλ. Κλεισσά, κάπου να αναθαρρήσει. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ