7.6.2017 16:39

Αναλαμβάνει

Στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου θα κληθεί οσονούπω να καθίσει ο Θοδ. Τσατσαρώνης. Δημόσια, δια επιστολής στον Τύπο, ο Μιχ. Φυτούσης έχει παραιτηθεί. Στο προεδρείο θεωρούν ως μη γενόμενη την παραίτηση καθότι επισήμως δεν έχει υποβληθεί κι ο Πιτυανός αιρετός θεωρεί ότι η απουσία του από τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις λύνει από μόνη της την … υποχρέωση.

Κάπως έτσι πλησιάζει στα έδρανα ο Θοδωρής. Εκείνος έθεσε τη δική του προϋπόθεση στον Πολύδωρο. Να μην αντικαταστήσει το Φυτούση στη ΔΕΥΑΝΧ, καθώς ως αντικείμενο δεν τον συναρπάζει. Να πάει κάπου αλλού, σε πόστο που να μπορεί να ενεργοποιηθεί. Στόχος του είναι να μην αφήσει να σπαταληθεί αδίκως η παρουσία του στη διοίκηση ενός Οργανισμού. Ανεξάρτητα από το αν είναι αντιπολιτευόμενος, έχει τη διάθεση της προσφοράς.

Ο Λαμπρινούδης φαίνεται ότι θα ικανοποιήσει το αίτημα του και θα επιδιώξει έναν μίνι ανασχηματισμό για να χωρέσει κάπου ο Τσατσαρώνης. Μόνο που θα απαιτηθεί και επικύρωση των όποιων αλλαγών από το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ