15.3.2017 12:07

Ανακυκλώνεται μόνο η αναβολή!

Είχε θέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο αίτημα να συζητηθεί διεξοδικά η πορεία της ανακύκλωσης ο Στ. Καμπούρης. Διαπίστωσε μια αναβλητικότητα στη δέσμευση της δημοτικής αρχής στην προηγούμενη συνεδρίαση. Ούτε στην μεθαυριανή … χώρεσε η συζήτηση του θέματος. Κι είναι απορίας άξιο αν ο Στέλιος θα καυτηριάσει την αναντιστοιχία δεσμεύσεων και πράξεων.

Ο νέος πρόεδρος

Ο νέος πρόεδρος παρέλαβε ως … κληρονομιά από τον προκάτοχο του αυτή την εκκρεμότητα. Δεδομένου ότι οι θέσεις εξουσίας έχουν συνέχεια, ιδίως όταν αναφερόμαστε σε κοινή αρχή, στην περίπτωση μας δημοτική, ο Γιάννης Γεωργιάδης βρίσκεται αντιμέτωπος με την πρόκληση να θέσει το θέμα σε σύντομη συνεδρίαση. Μια καλή αρχή να θίγονται σοβαρά ζητήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

… κι ο αντιδήμαρχος

Ρυθμιστής για το κατά πόσο σύντομα θα συζητηθεί η ανακύκλωση στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Ο Γιώργος Μπελέγρης, με τη στάση του, υποδηλώνει ότι θα προτιμούσε να … θαφτεί το θέμα. Να μην υπάρχουν άμεσες καθαρές απαντήσεις. Θέλει να βρεθεί σε θέση ισχύος και μετά να ανοίξει η όποια συζήτηση. Θα παρασύρει όλο το Συμβούλιο;

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ