24.3.2014 18:33

Αμ’ έπος, αμ’ έργον

• ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΡΜΟ» ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ

Ο αυξημένος βαθμός προεργασίας που έχει ήδη γίνει από το Στ. Κάρμαντζη για τη στελέχωση του περιφερειακού ψηφοδελτίου της Χίου είχε ως αποτέλεσμα ταυτόχρονα με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καλογήρου η Χριστιάννα να προεδρεύσει σύσκεψης 13 στελεχών, κάποια από τα οποία έχουν ήδη δεχθεί να συμμετάσχουν στο συνδυασμό της.
Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης και είναι χαρακτηριστικός ο προσδιορισμός της υποψήφιας περιφερειάρχη από ένα από τα πιο έμπειρα πρόσωπα που πήραν μέρος. Όταν του ζήτησα να μου περιγράψει με μια λέξη πως του φάνηκε η Χριστιάννα, ήταν κάτι παραπάνω από σαφής. «Είναι κωλοπετσωμένη», μου είπε, θέλοντας να δείξει το δυναμισμό και την ενεργητικότητα που αποπνέει η εμφάνιση της.
Στα ήδη γνωστά πρόσωπα που φέρονται να έχουν κλείσει θέση στο ψηφοδέλτιο (Γ. Ξενάκης, Π. Καλογεράκης, Γ. Μανάρας, Κ. Παπαδόπουλος, Ν. Αγραφιώτης, Μ. Ζαννίκος και Παν. Μανδάλας) προστέθηκαν και άλλα, η συμμετοχή των οποίων σηματοδοτεί την επιθυμία πλάι στις δοκιμασμένες επιλογές να βρεθούν και πρόσωπα με διάθεση πρωτάρη να εμπλουτίσουν το συνδυασμό. Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται ο νεαρός δικηγόρος Κώστας Βεργίνας, γιος του προέδρου της ΟΕΒΕ Θεοδόση και αρκετά «ψημένο» πρόσωπο στο ομαδικό πνεύμα εργασίας μέσα απ’ το πάθος του για τον προσκοπισμό, η υπάλληλος του Γραφείου Τουρισμού Ουρανία Τώρα, με «πλοκάμια» στα Καρδάμυλα, τα Θυμιανά αλλά και … παντού απ’ την διάθεση της να ενισχύει διαρκώς το βιογραφικό της με πτυχία και δεξιότητες και ο συνταξιούχος καπετάνιος Κώστας Ζωάννος, με τον οποίο ο Σταμάτης θεωρεί ότι σηματοδοτείται η πολύ στενή επαφή με τον κόσμο της ναυτοσύνης, δίδυμο με τον Μ. Ζαννίκο.
Υπολογίζεται ότι μέσα στο Μάρτη, το πολύ τις πρώτες μέρες του Απρίλη, το ψηφοδέλτιο θα έχει αποκρυσταλλωθεί, με το Στ. Κάρμαντζη να επιθυμεί με τη βοήθεια των συνεργατών του να αλωνίσει τη Χίο και να δει την ετοιμότητα να λειτουργεί ως μεγάλο πλεονέκτημα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ