9.2.2017 15:58

Αλλού τρώει, αλλού πίνει…

Κόκκινο πανί έχει γίνει εσχάτως για κομματικά στελέχη της Ν.Δ. η δημοτική αρχή. Οι τελευταίες … προσχωρήσεις και πρωτίστως οι επιλογές που γίνονται για τη στελέχωση της Σούδας έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και η δημόσια έκφραση δυσαρέσκειας.

Απ’ την Ομήρου η δημοτική αρχή κατηγορείται ότι … υποθάλπει πρόσωπα ταυτισμένα απόλυτα με το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚ ή τη σημερινή Δημοκρατική Συμπαράταξη και τον Πολύδωρο. Κυρίως ενοχλεί η άτυπη αναβάθμιση της Δεσπ. Χωριατάκη, η επανεμφάνιση με ισχυρό πόστο του Λ. Τσακού, η γραμματειακή παρουσία στη Μονομετοχική της γραμματέως της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ αλλά και κάποιες από τις τελευταίες προσλήψεις με έντονο το άρωμα από την εποχή Λαμπρινούδη.

«Μα αν θέλαμε την παλινόρθωση του συστήματος ΠΑΣΟΚ από την πίσω πόρτα, θα στηρίζαμε Λαμπρινούδη κι όχι Βουρνού», διαμαρτύρονται. Δικαίως ή αδίκως, ο καθένας από τη σκοπιά του το κρίνει. 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ