8.6.2015 15:40

Αλλιώς τον περίμενε

Στην υποδοχή στο αεροδρόμιο, περίμενε τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Γ. Πανούση ο άλλοτε … ομοϊδεάτης του Στ. Ζουμίδης. Πολιτικά ανδρωμένοι και οι δυο τους στη ΔΗΜ.ΑΡ. έχουν ακολουθήσει παρόμοιο δρόμο, του πολιτικού ανένταχτού. Περίπου έτσι πια αυτοπροσδιορίζονται.

«Κι εγώ που περίμενα να σε υποδεχτώ ως αρχηγό του κόμματος μου, σε υποδέχομαι ως υπουργό κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», ήταν τα πρώτα λόγια του Σταμάτη, που δεν πήγε πάντως με κομματική αποστολή. Είπαμε, άλλωστε, βαδίζει κι αυτός ανένταχτα.

Σχεδόν αμέσως πέρασε στο ζουμί της υπόθεσης. Με τη χώρα στο οικονομικό απόσπασμα, το κράτος συνεχίζει το χορό της αλόγιστης σπατάλης του, του είπε ο δημοτικός σύμβουλος, δίνοντας στον υπουργό ένα χαρτάκι με 5 ονόματα. Ήταν ονόματα ειδικών φρουρών με καταγωγή από τη Χίο, που υπηρετούν στην Αθήνα και τα βγάζουν πέρα με το ζόρι τόσο που έχουν περικοπεί οι μισθοί. «Αντίστοιχα υπάρχουν στη Χίο ειδικοί φρουροί με μόνιμο τόπο κατοικίας την Αθήνα, που λαμβάνουν και επίδομα παραμεθορίου. Αυτά πότε σκοπεύουμε να τα διορθώσουμε;», αναρωτήθηκε ο Σταμάτης. Ο Γ. Πανούσης βρήκε το ερώτημα του απόλυτα λογικό, εξήγησε ότι δεν είναι εν γνώσει του το γεγονός και φάνηκε να ενστερνίζεται την ανάγκη αναδιανομής του προσωπικού με κριτήριο και την εντοπιότητα. Λέτε η παρέμβαση Ζουμίδη να πιάσει τόπο;

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ