6.3.2015 15:55

Το άκουσμα … μπαμπάς

Ένα σχόλιο, μια δήλωση προσδοκούσαν πολλοί της δημοσιογραφικής πιάτσας για να διατυπωθεί η αντίδραση του Κ. Τριαντάφυλλου στην απόφαση του Ευαγ. Βενιζέλου να τον καθαιρέσει, μαζί με άλλα 4 στελέχη, από την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Από όσο καταλαβαίνω ματαιοπονούν.

Ο Κωστής έχει σοφά κατασταλάξει πως όποιος αυτή την περίοδο τροφοδοτεί τη μιζέρια στη σπαρασσόμενη Δημοκρατική Παράταξη θα πρέπει μελλοντικά να λογοδοτήσει στην Ιστορία, για αυτό και δεν πρόκειται να ανοίξει το στόμα του.

Έχει όμως και τις προσωπικές του υποθέσεις σε εκκρεμότητα. Είναι η εποχή να ρίξει βάρος στο δικηγορικό του γραφείο αλλά κυρίως να απολαύσει στιγμές ανθρώπινες, που η απορρόφηση από την πολιτική σε τόσο μικρή ηλικία του τη στέρησε. Συνηθίζει να λέει ότι η μεγάλη του κόρη σε ηλικία 15 μηνών, ενώ φώναζε όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, το «μπαμπάς» ήταν δύσκολο να το πει. Δεν είχε νοιώσει την πατρική στοργή. Κι ήρθε η ώρα ο πρώην βουλευτής να αναπληρώσει ίσως το πιο βαρύ χρέος του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ