3.5.2013 18:48

Ακαταπόνητη

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε ένα σκοπό, παραμερίζοντας κάθε άλλη προσωπική έγνοια. Με τα λάθη τους πιθανά και με τις υπερβολές κάπου – κάπου. Αυτά όμως σε τίποτα δε μειώνουν τον τελικό απολογισμό, είναι βέβαιο.

Μεγάλη Τρίτη, μια μέρα που ο καθένας αφιερώνει στην προετοιμασία των ημερών του Πάσχα, κι η Σοφία Μιχάλα, μέσα στο αναπηρικό της αμαξίδιο, να κόβει βόλτες στην Απλωταριά και με την έμφυτη ευγένεια του προσώπου της να ζητά από τους εμπόρους την ενίσχυση τους για την εκδήλωση του Παγχιακού Συλλόγου στο ρεσιτάλ κλασσικής μουσικής.

Κάποιοι, λόγω του οικονομικού βάρους που συνεπάγεται μια πρόσκληση, την έβλεπαν με μισό μάτι. Όσοι μπορούν να κοιτάξουν όμως βαθύτερα, διάβαζαν στην παρουσία της μια ακαταπόνητη μαχητικότητα για το πόστο που επί χρόνια υπηρετεί, δίχως να λογαριάζει γιορτές και σχόλες. Κι αυτό είναι τελικά που μένει.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ