14.10.2013 15:01

Αιφνιδίασε;

Έχει επίσης ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο η κίνηση Ξενάκη αιφνιδίασε τον πολιτικό του χώρο. Πολύ πιθανόν, αν και τις προειδοποιητικές του βολές τις είχε εγκαίρως ρίξει.
Ο Γιάννης ήταν το στέλεχος που έχει αποστείλει επιστολή στη ΝΟΔΕ Χίου, με την οποία ενημέρωνε ότι όσο δεν αποσαφηνίζονται εκ μέρους της οι όροι του παιχνιδιού, εκείνος δε θα επιτρέψει ο χρόνος να σπαταλιέται. Το είπε και το έκανε. Άρα τουλάχιστον ο Β. Ατσάλης και οι συν αυτώ είχαν ενημερωθεί και για τη διάθεση υποψηφιότητας και για την αγωνία τα πάντα να τρέξουν σε χρόνους που επιτρέπουν να στηθεί μια σοβαρή, ανταγωνιστική στον Πολύδωρο υποψηφιότητα.
Άγνωστο είναι κατά πόσο ήταν ενήμερος και ο βουλευτής. Θυμίζω ότι Ξενάκης και Μουσουρούλης είχαν ανέκαθεν εγκάρδιες επαφές, από όσο γνωρίζω μάλιστα συχνά τα λένε ένα χεράκι, τουλάχιστον τηλεφωνικά. Αν σ’ αυτές τις κουβέντες πέτυχε να εισχωρήσει και η απόφαση Ξενάκη να εκδηλώσει το δημοτικό του ενδιαφέρον είναι άγνωστο. Όπως άγνωστο παραμένει πως θα εξελιχθεί αυτή η πολιτική σχέση των δυο ανδρών, αν δε βρεθούν συνοδοιπόροι στο δρόμο προς την κάλπη. Η ζωή έχει διδάξει τα αντίθετα.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ