1.3.2016 18:27

Άδικα έμεινε η «ρετσινιά»

Πέρασαν μέρες από τότε που είχα γράψει ότι η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποφασίσει να αποσπαστεί από τα καθήκοντα της εκπαιδευτικού στα γραφεία της η Ευαγ. Μανιτσούδη για να ισχυροποιήσει κάπως την επικοινωνιακή της ομάδα. Είχα εκφράσει μάλιστα τους ενδοιασμούς μου αν η Βαγγελιώ είναι η καταλληλότερη για ένα τέτοιο πόστο.

Η κλασική ανθροποφάγα κοινωνία το … έδεσε μαντήλι και πολλοί ήδη επικρίνουν την Ευαγγελία ότι «εξαργύρωσε» την εμπλοκή της στο ΣΥΡΙΖΑ με μια πολιτική απόσπαση.

Κανείς μας δεν έχει την απαραίτητη υπομονή να περιμένει την εξέλιξη. Γιατί η Βαγγελιώ παραμένει στη θέση της, καθώς είχε θέσει ως όρο την αντικατάσταση της στη σχολική της μονάδα. Αυτή ουδέποτε έγινε και έτσι η ίδια δεν άφησε ορφανό το σχολείο. Όπως λέει, μάλιστα, τώρα πια με το σχολικό έτος να φτάνει στη δύση του, έστω κι αν η ίδια δεν έχει τάξεις, το μέλλον των παιδιών των οποίων κρίνεται στις πανελλαδικές, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το σχολείο.

Κάπως έτσι δηλαδή μάλλον τζάμπα έφαγε τη … ρετσινιά, καθώς Μανιτσούδη και σχολείο θα είναι, τουλάχιστον για φέτος, έννοιες αναπόσπαστες. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ