8.4.2013 18:42

Αδιάβαστος

Θα καταντήσω κουραστικός αν επαναλάβω ότι απ’ τους ελάχιστους συνδικαλιστές που σέβομαι και στήνω αυτί κάθε φορά που θα ανοίξουν το στόμα τους όταν μιλήσουν είναι ο Τ. Κώσταλος.
Για αυτό και με παραξένεψε όταν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου αναφέρθηκε στη στήλη προ ημερών κατά τη συζήτηση του θέματος του ωραρίου των καταστημάτων στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης. «Τοπική εφημερίδα τελευταία τα μάζεψε και έγραψε ότι, αν διευρυνθεί το ωράριο, δε σημαίνει ότι θα αυξηθεί ο τζίρος των καταστημάτων», είπε ο Τάσος και αναφέρθηκε σε δημοσιοποιημένες σκέψεις αυτής εδώ της στήλης. Μόνο που πιάστηκε αδιάβαστος.
Γιατί εδώ και χρόνια με συνέπεια, κόντρα στο λαϊκισμό, επιμένω ότι η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων δε θα αποφέρει άμεσα οφέλη, δε θα γεμίσει τις άδειες σήμερα ταμειακές μηχανές. Απλά θα τονώσει το τουριστικό μας προϊόν κι αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος μακροπρόθεσμο. Αν ο Τάσος το διάβασε τώρα, θα μου επιτρέψει να του πω ότι δικό είναι το πρόβλημα και όχι της συνεπούς στάσης που δεν κοιτά το εφήμερο.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ