1.4.2016 22:17

9 οι υποψήφιοι σύνεδροι

Ένας στους 9 δεν θα λάβει το εισιτήριο συμμετοχής του στο επικείμενο Συνέδριο της Ν.Δ.. Συνολικά 8 θα είναι οι εκλεγμένοι σύνεδροι από τη Χίο και οι υποψηφιότητες που … διυλίστηκαν είναι τελικά 9, μολονότι ο αριθμός των αρχικώς ενδιαφερομένων ήταν κατάτι μεγαλύτερος. Αναλυτικά την ψήφο των μελών στις εκλογές της 6ης Απριλίου θα διεκδικήσουν (αλφαβητικά) οι:

Αγγουλές Μανόλης

Αυγουστίδης Γιώργος

Ζαννίκος Μάρκος

Καβακάκης Νεκτάριος

Καραχάλιος Χρήστος

Κερμπάτσος Γιώργος

Μαλαφής Γιάννης

Τρομπούκης Κώστας

Χατζελένης Αργύρης

Σχεδόν στο σύνολο τους (οι 8 από τους 9) θεωρούνται «προεδρικοί», υπό την έννοια ότι είχαν υποστηρίξει και προεκλογικά την ανάδειξη του Κυρ. Μητσοτάκη στην προεδρεία της Ν.Δ., θορυβωδώς ή απλά με την ψήφο τους. Με την εξαίρεση του Μαν. Αγγουλέ, ο οποίος είχε ταχθεί στον πρώτο γύρο με τον Απ. Τζιτζικώστα.

Η έκπληξη έρχεται από την ενεργοποίηση του ακτινολόγου Κων. Τρομπούκη, ο οποίος παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε κομματικές διαδικασίες, κατά πληροφορίες μάλιστα με προσωπική του επιλογή. Οι καλά γνωρίζοντες ισχυρίζονται ότι δεν αποκλείεται ο γιατρός να πλασαριστεί ψηλά στη λίστα των εκλεγμένων, καθώς έχει τη φήμη ανθρώπου που υπερασπίζεται με πάθος τις επιλογές του.

Το δύσκολο για όλους είναι ότι επικρατεί μονοσταυρία, οπότε η διεκδίκηση της ψήφου προσλαμβάνει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.

Πάντως, όπως φαίνεται από τον τελικό κατάλογο των υποψηφίων, στο Συνέδριο της Ν.Δ. κέφι κάνουν να παρευρεθούν μόνο όσοι αισθάνονται εντός της … νέας τάξης πραγμάτων

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ