17.5.2016 19:28

5 ΝΟΔΕ του Πειραιά στέλνουν τη συμπαράστασή τους στις Οινούσσες

Την ανησυχία τους αλλά και τη συμπαράστασή τους στους κατοίκους των Οινουσσών στέλνουν μέσω ανοιχτής επιστολής 5 τοπικές οργανώσεις του Πειραιά που υπάγονται στη ΝΟΔΕ Β’ Πειραιά.

Σε επιστολή του ο Πρόεδρος της οργάνωσης Καρδιολόγος Μ. Λιβανός αναφέρει:

«Στην εσχατιά της Ελλάδας, στην εσχατιά της Ευρώπης βρίσκεται ένα περήφανο νησί, οι Οινούσσες, δίπλα ακριβώς σε μία αυταρχικής διοίκησης χώρα η οποία μεθοδευμένα και τακτικά προβαίνει σε καθημερινές παραβάσεις της ελληνικής κυριαρχίας.

Με την παρούσα επιστολή θέλω να εκφράσω εκ μέρους όλων των μελών της Περιφέρειάς μας, τη θερμή μας συμπαράσταση στους κατοίκους του ακριτικού νησιού και σε όσους κατάγονται από αυτό, για τον καθημερινό αγώνα τους. Αυτοί οι άνθρωποι καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τον εξωτερικό εχθρό, αλλά παράλληλα και με την ανικανότητα και την ολιγωρία των κυβερνόντων σε τοπικό, περιφερειακό κι εθνικό επίπεδο.

Στην περιφερειακή ενότητα Β’ Πειραιά που δραστηριοποιείται η οργάνωσή μας, περιλαμβάνονται οι Δήμοι Νίκαιας- Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Περάματος, και Σαλαμίνας, περιοχές στις οποίες διαμένουν πολλοί οι οποίοι κατάγονται από τις Οινούσσες.

Μάλιστα το μέλος μας, εκλεγμένος στο Δ.Σ. της Τοπικής Κορυδαλλού, ο Δημήτρης Κεφάλας, ο οποίος κατάγεται από το νησί, μας μεταφέρει καθημερινά την αγωνία και τα ερωτήματα των κατοίκων των Οινουσσών για το μέλλον του νησιού"

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ