15.1.2019 9:49

Δοκιμαστικά τελικά μέχρι τον Μάρτη το περίφημο δρομολόγιο των Μεστών

Πηγή φώτο: Chiosphotos.gr

Από 27 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα ξημερώματα, με την ίδια ακριβώς τιμή

Ήταν να ξεκινήσει στις 13 Ιανουαρίου αλλά τελικά μεταφέρθηκε για το τέλος του μήνα για να αποκαλύψει τελικά ο Δήμαρχος, ότι η πολυδιαφημιζόμενη δρομολόγηση πλοίου στη γραμμή Πειραιάς- Μεστά θα ξεκινήσει από τις 27 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει δοκιμαστικά μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Παράλληλα σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε το προηγούμενο ρεπορτάζ του «π» ότι, παρά το αίτημα του Δήμου Χίου στο Σ.Α.Σ. δεν ακολούθησε καμία συνεννόηση με Ταξί και Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου, κάτι που έγινε αρκετές ημέρες αργότερα και αφού προηγουμένως ανακοινώθηκε ότι το δρομολόγιο δεν θα ξεκινούσε στην ώρα του.

Καταδικασμένο να αποτύχει;

Προβληματισμό ωστόσο δημιουργούν εκ των προτέρων δύο βασικά δεδομένα. Πρώτον ότι η προσέγγιση στα Μεστά θα είναι στην ίδια ακριβώς τιμή με αυτή του δρομολογίου Πειραιάς- Χίος και δεύτερον ότι το πλοίο θα φθάνει στα Μεστά αξημέρωτα. Και αυτό γιατί θα αναχωρεί κάθε Κυριακή στις 20:00 από τον Πειραιά και θα φθάνει στα Μεστά στις 03:30 το πρωί ενώ από τα Μεστά θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα στις 23:50 και θα φθάνει στον Πειραιά στις 07:20.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ