2.10.2012 16:39

Ξανά Σ. Μιχάλα έδειξε η κάλπη

ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 
Παρουσία του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Ι. Βαρδακαστάνη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, οι εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου της περιφερειακής ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Βορείου Αιγαίου με τη Σοφία Μιχάλα να ανανεώνει την εντολή των μελών της και να βρίσκεται ξανά στο τιμόνι της ένωσης.
 
Στην ομιλία του κ. Βαρδακαστάνης κάνοντας εκτενή αναφορά στα όσα κατάφερε το αναπηρικό κίνημα τον τελευταίο χρόνο, τόνισε ότι δίνεται διαρκής αγώνας ώστε τα Άτομα με Αναπηρία να μη βρεθούν για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο των μετρων λιτότητας.
 
Μάλιστα ο ίδιος αναφερόμενος στις επαφές που είχε με σειρά κυβερνητικών παραγόντων παρουσία γραπτή δέσμευση του υπουργού Υγείας ότι στην παρούσα φάση δεν θα περικοπούν επιδόματα και αναπηρικές συντάξεις με τα νέα μέτρα.
 
Στην ίδια συνεδρίαση η Σοφία Μιχάλα, παρουσίασε τα πεπραγμένα της περιφερειακής Ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι απαιτείται αγώνας ώστε τα άτομα με αναπηρία να μην οδηγηθούν στην εξαφάνιση ελέω οικονομικής κρίσης.
 
Στο νέο διοικητικό συμβούλιο πάντως υπάρχουν αρκετές χιώτικες συμμετοχές. Αναλυτικά:
 
Πρόεδρος: Μιχάλα Σοφία (Π.Ε. Χίου)
Α’ Αντιπρόεδρος: Γράμμου Ασπασία (Π.Ε. Λέσβου)
Β’ Αντιπρόεδρος: Ανδριανοπούλου Μαρίας (Π.Ε. Σάμου)
Γ. Γραμματέας: Ξυλάς Νέστορας (Π.Ε. Χίου)
Αναπληρωτής Γ.Γ.: Νομικού Νάγια (Π.Ε. Χίου)
Ταμίας: Σωτηρίου Άννα (Π.Ε. Χίου)
Αναπληρωτής Ταμίας: Βάτσικας Γρηγόρης (Π.Ε. Λέσβου)

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ