30.6.2015 10:47

Τώρα και γυναίκες σε ρόλο διακινητή

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΧΙΟΥ 27ΧΡΟΝΗ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΙΑΚΙΝΗΤΡΙΑ

Πανελλαδική πρωτοτυπία για το Λιμεναρχείο Χίου αποτέλεσε η σύλληψη 27χρονης Τουρκάλας διακινήτριας την ώρα που προσπαθούσε να αποβιβάσει 12 μετανάστες στην περιοχή των Νενήτων. Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη ενώ αρχικά αρνούταν τις κατηγορίες τελικά παραδέχτηκε ότι εκείνη ήταν που τελικά μετέφερε τα 12 άτομα.

Μαζικές αφίξεις

Ο Ιούνιος πάντως αποχαιρετά το Λιμενικό με αθρόα προσέλευση μεταναστών αφού από το βράδυ της Δευτέρας μέχρι το πρωί της Τρίτης αποβιβάστηκαν σε Χίο και Οινούσσες πάνω από 400 άτομα σε περιοχές όπως η Παναγία Οινουσσών, η Αιγνούσα, τα Καρδάμυλα, το Μερσινίδι, η Βοκαριά και τα Νένητα καθώς και τα αντίψαρα.

Ακόμη 150;

Από το Λιμεναρχείο πάντως επισημαίνεται ότι ελέγχεται σκάφος δυτικά των Ψαρών που ενδέχεται να μεταφέρει 150 μετανάστες. Για την ύπαρξή του υπήρξε ενημέρωση από τον Θάλαμο Επιχειρήσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν τα πλωτά μέσα του Λιμεναρχείου Χίου που σπεύδουν στο σημείο.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ