6.4.2015 21:01

Συνάντηση Κουρουμπλή- ΣΕΣΝΟΧ με φόντο τα προβλήματα του «Σκυλίτσειου»

Με αίσθημα ικανοποίησης έφυγαν από το Υπουργείο Υγείας οι εργαζόμενοι του ΣΕΣΝΟΧ που συμμετείχαν σε σειρά επαφών με τα στελέχη του Υπουργείου ανάμεσά στους οποίους ήταν και ο Π. Κουρουμπλής.

Όπως ανέφερε στον «π» το μέλος της διοίκησης του σωματείου Δ. Κουτσουράκης οι εργαζόμενοι των περιφερειακών νοσοκομείων είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στον κ. Κουρουμπλή μία σειρά ζητημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Ο υπουργός απαντώντας σε ένα προς ένα τα αιτήματα των εργαζομένων δεσμεύθηκε για άμεση κάλυψη των κενών, απλούστευση των διαδικασιών ώστε να καταβληθούν τα ωφελούμενα από υπερωρίες σε ιατρούς και νοσηλευτές, προανήγγειλε κατάργηση της αξιολόγησης τουλάχιστον με τον τρόπο που επιχειρήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση ενώ είπε ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι αεροπορικές εταιρείες να δέχονται και πάλι τη μεταφορά όσων ασθενών χρήζουν άμεσης μετάβασης στην Αθήνα.

«Θεωρούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο τουλάχιστον σε επίπεδο προθέσεων. Από εδώ και πέρα προγραμματίζουμε Γενική Συνέλευση και πιθανή απεργία στις 20 Απριλίου ώστε όλα αυτά να μπουν σε διεκδικητική βάση», κατέληξε ο ίδιος.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ