22.9.2012 18:37

Συμπαράσταση στη Σοφία Λαμπίκη από την ΕΛΜΕ Χίου

Η στοχοποίηση  της  εκπαιδευτικού Σ.Λ.  (με ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες) μέσω της εφημερίδας «Στόχος» είναι μια πράξη εκφοβισμού προς όσους αντιστέκονται στη ρατσιστική-φασιστική προπαγάνδα .
Η στοχοποίηση  της καθηγήτριας έμμεσα προειδοποιεί όλους τους εκπαιδευτικούς  για το πώς θα ήθελαν «κάποιοι» να εκπαιδεύουν οι εκπαιδευτικοί τους μαθητές στα σχολεία, καλλιεργώντας το φασισμό το ρατσισμό  τον αυταρχισμό και τη μισαλλοδοξία.
Η ΕΛΜΕ Χίου :
1.       Καταδικάζει τη συγκεκριμένη ενέργεια
2.       Στέκεται αλληλέγγυα δίπλα στην εκπαιδευτικό και το ίδιο θα πράξει και προς κάθε άλλο εκπαιδευτικό, μαθητή και πολίτη που θα γίνει αντίστοιχος στόχος . Κανείς δεν θα είναι μόνος του μπροστά σε ενδεχόμενες θρασύδειλες ναζιστικές επιθέσεις,
3.       Δηλώνουμε ότι η φωνή του «Εκπαιδευτικού» δεν θα φιμωθεί μέσα και έξω από τις τάξεις. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να μάθει στα παιδιά ότι χωρίς Δημοκρατία  και Κράτος Δικαίου κοινωνία δεν υφίσταται.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ