11.3.2018 11:04

Συμπαραστέκονται στους Έλληνες στρατιωτικούς οι Χιώτες έφεδροι

Δυναμικό «παρών» στη σελίδα του fb «Συμπαράσταση στους Έλληνες στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην Τουρκία» δίνουν οι Χιώτες έφεδροι, αναρτώντας και τη δική τους φωτογραφία.

Η συγκεκριμένη σελίδα δημιουργήθηκε από στρατιωτικούς για συμπαράσταση στους νεαρούς συναδέλφους τους που βρίσκονται αιχμάλωτοι στην Τουρκία «θύματα τόσο της Τουρκικής υποκρισίας όσο και της Ελληνικής αδιαφορίας των πολιτικών ταγών μας», όπως αναφέρουν οι διαχειριστές της.
Ουσιαστικά τονώνει τη συμμετοχή στο Συλλαλητήριο που οργανώνεται στον Έβρο. «Εφόσον δεν ευοδωθεί για την απελευθέρωση των παιδιών μας, θα πρέπει να ακολουθήσει νέα διαμαρτυρία, πιο έντονη και μαζική στο ΥΠΕΘΑ ή και στην Βουλή ακόμα, για την οποία θα απαιτηθεί η συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής με μέλη μέσα από δω και η ταυτόχρονη επίδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την αδιαφορία του συνόλου των ιθυνόντων», αναφέρουν οι διαχειριστές της.

«Η συμμετοχή σας στη σελίδα μπορεί να είναι με απλό παρών και με καλοδεχούμενα σχόλια στις αναρτήσεις που θα αφορούν μόνο το θέμα μας ή γενικά Εθνικά θέματα. Δηλώστε συμμετοχή για την επιτροπή όσοι επιθυμείτε και ταυτόχρονα ψηφίστε για να επιδώσουμε τη διαμαρτυρία μας. Ευχαριστώ για την κατανόηση αλλά όπως αντιλαμβάνεστε η σελίδα πλέον παίρνει διαστάσεις χιονοστιβάδας», καταλήγουν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ