5.1.2015 13:36

Στον κόσμο του ο δήμαρχος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ

Την αύξηση στα ανταποδοτικά τέλη που υπερψήφισε η δημοτική αρχή, καυτηριάζει και καταδικάζει το Εργατικό Κέντρο Χίου με ανακοίνωση του, υποστηρίζοντας ότι η Δημοτική αρχή δεν αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα και τις οικονομικές δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι δημότες.

«Το χειρότερο χριστουγεννιάτικο «δώρο» έκανε η Δημοτική Αρχή Χίου, της  δημότες της, αφού παραμονές Χριστουγέννων, ψήφισε, με οριακή πλειοψηφία, αύξηση ανταποδοτικών τελών που σε αρκετές περιοχές φτάνει και ίσως ξεπερνά και το 100%, με της παρεχόμενες υπηρεσίες, κυρίως στην περιφέρεια να μην ανταποκρίνονται ούτε στο ελάχιστο.

Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας, που υπερψήφισαν την αύξηση των ανταποδοτικών τελών, ζουν σε μια άλλη κοινωνία, και δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.                                                                       Σε μια χρονική περίοδο, που η πλειοψηφία των δημοτών είναι χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι και άνεργοι,  η δημοτική αρχή επέλεξε να  εφαρμόσει μια δική της «κοινωνική πολιτική» που στόχο έχει να οδηγήσει ακόμη περισσότερους στους καταλόγους δικαιούχων μιας σακούλας τροφίμων.

Το Εργατικό Κέντρο Χίου, καταγγέλλει και καταδικάζει την απόφαση για αύξηση  των ανταποδοτικών τελών, πιστεύοντας ότι θα γονατίσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία της.

Καλούμε την δημοτική αρχή και το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της Χίου, να αναιρέσουν την απόφαση, να αναλογιστούν και να κατανοήσουν της  οικονομικές  και κοινωνικές συνέπειες που θα επιφέρει η εφαρμογή της», αναφέρει η ανακοίνωση.  

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ