15.1.2015 15:06

Στο "Σκυλίτσειο" ο Γιάννης Ξενάκης

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χίου  Γιάννης Ξενάκης στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου.

Ο κ. Ξενάκης συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Επιτροπάκη από τον οποίο ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα λειτουργίας του Νοσοκομείου. Επίσης συναντήθηκε και  με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, γνώριμος με τους περισσότερους από την εποχή που υπηρέτησε ως Διοικητής στο Σκυλίτσειο.

Ο κ. Ξενάκης δήλωσε : «Με χαρά και συγκίνηση επισκέπτομαι ως υποψήφιος βουλευτής Χίου το Σκυλίτσειο νοσοκομείο, το οποίο είχα την τιμή να υπηρετήσω από τη θέση του Διοικητή. Όπως στη διάρκεια της θητείας μου το υπηρέτησα χωρίς αποκλεισμούς και με γνώμονα πάντα την εύρυθμη λειτουργία, την επάρκεια στελέχωσης και εξοπλισμού για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των κλινικών και των τμημάτων και τη χρηστή διοίκηση, έτσι δεσμεύομαι να λειτουργήσω και για τη Χίο: Χωρίς αποκλεισμούς. Διεκδίκηση και κοινή στόχευση όλων των φορέων είναι το ζητούμενο για το κοινό συμφέρον του τόπου μας». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ