19.1.2015 11:24

Στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Πιγκ πονγκ η Βοκαριά

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΟΥ-ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΧΙΟΥ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Απλού Εφήβων-Νεανίδων Πινγκ Πονγκ Χίου διεξήχθη την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στην αίθουσα Πινγκ Πονγκ του 4ου Γυμνασίου Χίου. Στους αγώνες των εφήβων συμμετείχαν συνολικά 14 άτομα από τρία σωματεία του νησιού μας. Οι αθλητές χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους, από τους οποίους  ο κάθε νικητής του ομίλου πέρασε στην ημιτελική σειρά. Στην ημιτελική φάση πέρασαν οι αθλητές Τάτσης Νικόλαος (Βοκαριά Νενήτων), Γαρρής Στέφανος (Παγχιακός), Κάργατζης Γεώργιος (Βοκαριά Νενήτων) και Φαλιέρος Γεώργιος (Παγχιακός).  Μετά από αμφίρροπα παιχνίδια σε αυτή τη φάση των αγώνων τελικά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση ο αθλητής του ΜΕΑΣΝ Βοκαριά Κάργατζης Γεώργιος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ατομικού Εφήβων τον Απρίλιο στην Αθήνα. Εκεί θα βρεθεί και η ομάδα της Βοκαριάς για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ομαδικού Εφήβων. Στους αγώνες του Απλού Νεανίδων  έλαβαν μέρος 10 αθλήτριες από τρία σωματεία του νησιού. Πρωταθλήτρια Χίου για άλλη μια χρονιά αναδείχθηκε η Νάσιου Δέσποινα της ομάδας της Βοκαριάς Νενήτων, η οποία θα εκπροσωπήσει επίσης το νησί μας στην τελική φάση στο αγώνισμα του ατομικού στην Αθήνα. Αντιστοίχως η ομάδα των Νεανίδων της Βοκαριάς θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ομαδικού Νεανίδων. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ