12.10.2012 15:26

Στη Χίο τα στελέχη της Blue Star Ferries

Μετά τη θετική ανταπόκριση της ναυτιλιακής εταιρείας «Blue Star Ferries» στο αίτημα του Πολύδωρου Λαμπρινούδη για την επίτευξη εκπτώσεων στα εισιτήρια όσων επισκέπτονται τη Χίο, έχει προγραμματιστεί συνάντηση για την ερχόμενη Πέμπτη, 18-10-2012.
Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι η ανάληψη δράσεων και η παροχή κινήτρων προκειμένου να τονωθεί η τουριστική αγορά του νησιού μας, μετά τις πρόσφατες καταστρεπτικές πυρκαγιές.
Στη συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο, θα συμμετάσχει ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Blue Star Ferries» κ. Μιχάλης Σακέλλης, ο εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Διονύσης Θεοδωράτος, εκπρόσωπος από την Ένωση Ξενοδόχων Χίου, καθώς και από το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου.  
Ο Δήμος Χίου έχει αποτανθεί και σε άλλες ναυτιλιακές εταιρείες για την ανάληψη ανάλογων πρωτοβουλιών.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ