26.9.2012 10:06

Στεγάζουν τη δράση τους

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΗ

 
Τη δική τους στέγη απέκτησαν οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι, στην οδό Καλοπλύτου 18. Στα εγκαίνια του γραφείου, που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής, έδωσε το παρόν πολυμελές κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων, με επικεφαλής τον πρόεδρο Π. Βαβουγιό και αρκετοί επίσημοι.
 
Η συγκυρία
 Στο σύντομο χαιρετισμό του μετά τον αγιασμό, ο πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου, Β. Αγγελής, τόνισε:«Καταβάλλαμε ιδιαίτερη προσπάθεια και με την οικονομική συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας μας καταφέραμε σε  δυόμιση χρόνια να αγοράσουμε αυτό το διαμέρισμα και να το μετατρέψουμε σε γραφεία του τοπικού μας Συνδέσμου, που θα αποτελέσουν τη στέγη όλων των συνταξιούχων. Είναι μια συγκυρία στην οποία πρέπει όλοι να συμβάλλουμε, να συγκεντρωνόμαστε εδώ για να συζητάμε και να αποφασίζουμε δράσεις, για να πιέζουμε για την επίλυση των προβλημάτων μας».
Απαντώντας, ο δήμαρχος Π. Λαμπρινούδης και ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης δήλωσαν ότι συμπαραστέκονται στα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων, αλλά παράλληλα τους κάλεσαν να συνεργαστούν με τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Κάλεσμα
Ο  Π. Βαβουγιός δήλωσε την ευαρέσκεια του για την ολοκλήρωση του έργου, έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στον τοπικό Σύνδεσμο χαρακτηρίζοντας σημαντικό το έργο που παράγει και τόνισε ότι το αμέσως προσεχές διάστημα έρχεται νέα λαίλαπα μέτρων, που θα δώσει τη χαριστική βολή στον κλάδο τους. Καταληκτικά, κάλεσε τους συνταξιούχους του δημοσίου να πλαισιώσουν τους κατά τόπους συλλόγους τους για να δώσουν τη δυνατότητα στους  συνδικαλιστικούς  τους φορείς να προωθήσουν το διεκδικητικό πλαίσιο όσο πιο μαζικά και δυναμικά μπορούν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ