29.6.2015 13:40

Στα φτερά των ΕΛΤΑ η ΕΛΜΑ

ΕΛΤΑ, ΕΜΧ ΚΑΙ ΜEDITTERA ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥΣ

Στέλνετε γράμματα ή δέματα με τα ΕΛΤΑ; Πάρτε και τσίχλες ΕΛΜΑ ή ένα συνταγολόγιο παραδοσιακών εδεσμάτων με μαστίχα,  σε φθηνότερη τιμή από αυτή που διατίθεται στην αγορά.  Χέρι-χέρι ΕΛΤΑ, Ένωση Μαστιχοπαραγωγών και Mediterra συνεργάζονται ανταποδοτικά, έχοντας στοχεύσει σωστά, όπως αποδεικνύεται στην πράξη, στην αύξηση των κερδών τους. Η συνεργασία έχει υπογραφεί από πέρσι, τα προϊόντα προωθούνται από όλα τα υποκαταστήματα με πολύ καλά αποτελέσματα. Ιδιαίτερα καλά, αποδίδει η συνεργασία στις τουριστικές περιοχές, όπως δηλώνει ο  Διευθυντής Υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Χίου Γιάννης Κρεατσούλας.

 «Προσπαθούμε να προωθήσουμε και να ανεβάσουμε τις πωλήσεις τοπικών προϊόντων και διαφόρων άλλων εμπορευμάτων, όπως η τσίχλα ΕΛΜΑ και  το Τετράδιο των Χιώτικων συνταγών με μαστίχα, το οποίο πωλείται μόνο από εμάς. Είναι μια τριμερής  συνεργασία που έχει γίνει με την Ε.Μ.Χ και τη Mediterra από το 2014».

Νέα στρατηγική

Με την ίδια διαδικασία τα ΕΛΤΑ προωθούν τις πωλήσεις αρκετών  άλλων προϊόντων, με διαρκείς εναλλαγές και εμπλουτισμό. 

«Εφαρμόζουμε στοχευμένα αυτή τη στρατηγική, για  να αλλάξουμε και να αυξήσουμε το μείγμα εσόδων της εταιρείας. Μέχρι πρόσφατα τα έσοδα της εταιρείας προερχόταν κυρίως  από τις επιστολές και γι’ αυτό η πολιτική μας ήταν επικεντρωμένη εκεί. Η επιστολή φθίνει,  γι’ αυτό έχουμε στρέψει την παραγωγική στρατηγική μας σε άλλους τομείς».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ