3.11.2015 16:19

Στ. Κάρμαντζης: «Εγώ δεν ψήφισα κανένα μνημόνιο»

Το γάντι από την ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα εκτυλίχθηκαν στην κινητοποίηση των εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτικών σήκωσε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Στ. Κάρμαντζης.

Υπενθυμίζοντας ότι εκείνος όντας Βουλευτής δεν ψήφισε ποτέ μνημόνια αλλά ούτε και νόμους για την περικοπή των συντάξεων των ναυτικών καταλήγει ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν κατανοήσει ότι είναι Κυβέρνηση.

Αναλυτικά η απάντηση του Στ. Κάρμαντζη

«Ο Στ. Κάρμαντζης δεν ψήφισε ποτέ μνημόνια, όπως και δεν ψήφησε νόμο που είναι ενάντια στους ναυτικούς για περικοπές συντάξεων ή άλλων κοινωνικών ομάδων, όπως ποτέ δεν ψήφισε τη διάλυση της κοινωνίας, της υγείας, της παιδείας και γενικότερα τίποτα που θα έβλαπτε το κοινωνικό σύνολο  κατά την διάρκεια της Βουλευτικής του θητείας.

Επίσης Θέλω να υπενθυμίσω ότι ο Κάρμαντζης δεν συμπαραστάθηκε ποτέ ψεύτικα στην πολιτική του σταδιοδρομία ούτε σε έναν πολίτη,  πολύ περισσότερο σε κοινωνικές ομάδες.

Είμαι εκείνος  που έχω  θητεύσει ως αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού και γνωρίζω από πρώτο χέρι τους καημούς τα βάσανα και τις θυσίες των ναυτικών μας, μπαρκάροντας  από ηλικία 14 ετών.

Ήμουν και παραμένω αληθινός μέχρι το τέλος!

Αυτό που έχω να σας δηλώσω είναι ότι είστε εκείνοι που είπατε ψέματα στον Ελληνικό λαό για να κατακτήσετε την εξουσία και σήμερα αδύναμοι και ανίκανοι απλά κυκλοφορείτε το θράσος σας.

Το μόνο που κάνετε είναι να υβρίζεται εκείνους που αγωνίζονται να καλύψουν τις δικές σας ευθύνες, όπως στο μεγάλο θέμα του μεταναστευτικού και όχι μόνο…..

Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Χίου θεωρούν ότι ακόμα είναι αντιπολίτευση και δεν έχουν κατανοήσει ότι είναι κυβέρνηση.

Τέλος να είστε βέβαιοι ότι κάθε φορά που θα έχετε το απύθμενο θράσος να ζητάτε και τα ρέστα θα έχετε και τις ανάλογες απαντήσεις».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ