21.1.2022 9:50

Σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων σε εργαζόμενους του Ομίλου Τσάκου

Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» - Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, πραγματοποίησε σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων και θεμάτων GDPR σε εργαζόμενους του Ομίλου Τσάκου στην Χίο. Στα σεμινάρια αυτά συμμετείχαν εργαζόμενοι του Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος», της Μαθητικής Στέγης Καρδαμύλων «Το Σπίτι της Μαρίας» αλλά και του Ναυτικού ΕΠΑΛ ΤΕΕΝS - ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. 

«Στόχος αυτών των σεμιναρίων είναι η ενδυνάμωση των εργαζομένων και η διαρκής τους σύνδεση με τις ανάγκες της αγοράς καθώς βασικό μας μέλημα παραμένει η στοχευμένη κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού μας για την απόκτηση νέων, εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων. Πιστεύοντας ακράδαντα στην δύναμη της εκπαίδευσης, αναγνωρίζουμε τις εκπαιδευτικές και αναπτυξιακές ανάγκες των εργαζόμενων μας, ώστε να αξιοποιούνται στο έπακρο οι δυνατότητες τους. Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι η δύναμη μας είναι οι άνθρωποι μας, επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος Τσάκου.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ